Radu Timiş, CrisTim în 2009: “Un pas greşit mă poate costa afacerea şi 2.000 de joburi, managerii işi riscă doar bonusul”

Postat la 21 noiembrie 2013 257 afişări

În 2009, la puţin timp după ce a renunţat la trei executivi de top recrutaţi de la A&D Pharma si Rompetrol, Radu Timiş explica într-un interviu acordat ZF cum a ajuns să ia o astfel de decizie: "Eu cunosc cel mai bine businessul pe care îl conduc.

Radu Timiş, CrisTim în 2009: “Un pas greşit mă poate costa afacerea şi 2.000 de joburi, managerii işi riscă doar bonusul”

În 2009, la puţin timp după ce a renunţat la trei executivi de top recrutaţi de la A&D Pharma si Rompetrol, Radu Timiş explica într-un interviu acordat ZF cum a ajuns să ia o astfel de decizie: "Eu cunosc cel mai bine businessul pe care îl conduc. Mă gândesc şi la două noaptea la ce decizii trebuie să iau. Un consultant nu este nimic altceva decât un angajat, care riscă să îşi piardă bonusul dacă ia o decizie greşită, pe când eu risc să îmi pierd afacerea şi să afectez în acest fel şi locurile de muncă a 2.000 de oameni", spunea Radu Timiş, şeful CrisTim.

La patru ani de atunci, Radu Timiş l-a numit director general al CrisTim pe Gheorghe Pogea (58 de ani), care a fost ministru de finanţe în cabinetul Emil Boc în perioada decembrie 2008-decembrie 2009. Anterior, Pogea a fost consultant în cadrul grupului condus de Radu Timiş.

Citiţi integral articolul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-timis-cristim-in-2009-un-pas-gresit-ma-poate-costa-afacerea-si-2-000-de-joburi-managerii-isi-risca-doar-bonusul-11712954
11712954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.