Radu Mazare vrea sa vanda Cazinoul din Constanta

Postat la 16 mai 2011 23 afişări

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a afirmat, luni, ca doreste sa vanda Cazinoul din Constanta dupa ce a incetat contractul cu firma care concesionase acest obiectiv in urma cu patru ani.

Consilierii locali au votat in sedinta de luni un proiect de hotarare privind constatarea incetarii contractului de concesiune incheiat de administratia locala cu SC Queen Investments SRL.Radu Mazare a declarat, la finalul sedintei Consiliului Local, ca este dispus sa vanda Cazinoul din Constanta, dar ca deocamdata nu este nimeni interesat de acest obiectiv.

"Sunt dispus sa vindem acest Cazinou. Din pacate, varianta cu investitorii israelieni nu a functionat. Au cheltuit cam doua milioane de euro pana acum cu proiecte, cu plata concesiunii, au cumparat si un teren ca sa faca si un hotel unde sa cazeze eventualii jucatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Radu Mazare,
Cazinou,
Constanta
/actualitate/radu-mazare-vrea-sa-vanda-cazinoul-din-constanta-8269138
8269138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.