Radu Georgescu mizează pe monedele virtuale

Autor: Dorin Oancea Postat la 31 mai 2014 45 afişări

Fondatorul grupului GeCAD, Radu Georgescu, va conduce consiliul de administraţie al Coinzone, companie care propune o nouă platformă de plată pentru Bitcoin şi alte monede virtuale, cu localizare în Europa şi ţările emergente, a anunţat GeCAD. Cu peste 20 de ani de experienţă în construirea unor companii tehnologice, Georgescu este unul dintre cei mai importanţi antreprenori locali în domeniul IT.

Radu Georgescu mizează pe monedele virtuale

Recent, Coinzone a anunţat lansarea paginii web pentru noua platformă de plată destinată monedelor virtuale, care precede lansarea oficială a noii platforme pentru Bitcoin. Obiectivul este de a pune la punct o platformă cât mai potrivită cu reglementările aflate în vigoare şi care va servi ca soluţie pe termen lung pentru plăţile prin monede virtuale.

"Bitcoin va schimba fundamental modul în care oamenii efectuează plăţile în pieţe unde sistemele tradiţionale de plată sunt mai puţin dezvoltate. Deseori, firmele mici şi mijlocii din Europa şi din ţările emergente au cerinţe speciale. Obiectivul nostru este de a răspunde acestor cerinţe specifice, dincolo de simpla procesare a plăţilor", a declarat directorul general al Coinzone, Manuel Heilmann.

Printre cofondatorii Coinzone se află Radu Georgescu. În consiliul de administraţie al Coinzone se află şi Diwaker Singh, fost director general al Telemobil.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-georgescu-mizeaza-pe-monedele-virtuale-12668306
12668306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.