Radu Apostolescu, fondator al eMAG, a investit peste 3,2 mil. euro alături de soţia sa într-o clinică de oftalmologie

Autor: Georgiana Mihalache Postat la 01 septembrie 2021 397 afişări

Radu Apostolescu, unul dintre fondatorii retaile­rului online eMAG, alături de soţia sa Monica Aposto­les­cu au investit peste 3,2 mil. euro în clinica de oftal­mologie Clario, înfiinţată în 2015 în Bucureşti.

Radu Apostolescu, fondator al eMAG, a investit peste 3,2 mil. euro alături de soţia sa într-o clinică de oftalmologie

Radu Apostolescu, unul dintre fondatorii retailerului online eMAG, alături de soţia sa Monica Apostolescu au investit peste 3,2 mil. euro în clinica de oftalmologie Clario, înfiinţată în 2015 în Bucureşti.

Planurile urmăresc dezvoltarea în continuare a brandului Clario, care a atras în cinci ani de activitate peste 20.000 de pacienţi unici.

„Încercăm să construim un brand medical, oamenii aceştia au primit că primesc acelaşi tratament indiferent de medicul la care vin. Multe clinici private sunt bazate pe imaginea unui doctor, noi mergem spre ideea de branding medical “, a explicat Radu Apostolescu.

Ideea de a porni o clinică de oftalmologie a pornit de la profesia Monicăi Apostolescu, cea de medic oftalmolog, în prezent şi continuând să lucreze şi în cadrul propriei clinici.

„Dincolo de partea medicală, mi-am dorit să fie nişte condiţii speciale pentru pacienţi ca ambianţă, dotare, ca atitudine faţă de ei. Încercăm să oferim servicii complete “, a spus medicul Monica Apostolescu.

Cifra de afaceri a Clario în 2020 a fost de circa 500.000 euro, iar în 2021 targetul este de dublare a acestui rezultat, adică 1 mil. euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.