Putin afirmă că este prematur să se pronunţe daca va candida pentru un nou mandat în 2018

Postat la 05 septembrie 2016 57 afişări

Putin afirmă că este prematur să se pronunţe daca va candida pentru un nou mandat în 2018

Preşedintele rus Vladimir Putin este de părere că acum este "absolut prematur" să se pronunţe daca va candida pentru un nou mandat prezidenţial în 2018, scrie agenţia de ştiri Bloomberg, potrivit Reuters online.

Întrebat fiind dacă viitorul preşedinte al Rusiei ar putea să facă parte dintr-o generaţie mai tânără de politicieni, Putin a răspuns că "Da, desigur, cred că un viitor lider trebuie să fie destul de tânăr, dar matur."

În septembrie 2013, Vladimir Putin declara că s-ar putea să candideze şi la alegerile prezidenţiale din 2018. La acel moment, preşedintele rus a mai prezentat o viziune conservatoare, bazată pe valorile creştin ortodoxe şi a respins ideea că Occidentul este un exemplu demn de urmat de către Rusia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.