Putin a semnat decretul care dă fiori lumii întregi! Incredibil cât de puternică a devenit armata rusă

Autor: Mihai Draghici, Mediafax Postat la 25 august 2022 650 afişări

Putin a semnat decretul care dă fiori lumii întregi! Incredibil cât de puternică a devenit armata rusă

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a emis, joi, un decret prin care suplimentează numărul militarilor armatei ruse, anunţă Kremlinul, conform cotidianului Le Monde.

Noul decret va intra în vigoare la 1 ianuarie 2023. Efectivele militare ruse vor fi suplimentate până la nivelul de două milioane, de la 1,9 milioane, cât a fost nivelul stabilit printr-un decret emis în 2017.

Decizia a fost luată în contextul invaziei militare în Ucraina, numită de Rusia "operaţiune militară specială". Ofensiva militară rusă, lansată în urmă cu şase luni, a generat pierderi umane şi materiale semnificative pentru armata rusă.

De câteva luni, operaţiunile militare ale Rusiei se concentrează în regiunile din sudul şi estul Ucrainei, iar Kremlinul a evitat să ordone mobilizarea generală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
trupe,
armata,
suplimentare,
vladimir putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.