Putin a glumit pe seama unui jurnalist care a suferit două atacuri cerebrale, spunând că pare beat - VIDEO

Autor: Ioana Bojan Postat la 18 decembrie 2014 49 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a glumit joi, în timpul conferinţei sale de presă anuale, pe seama unui jurnalist care a suferit două atacuri cerebrale, spunându-i că pare beat, relatează Huffington Post UK în ediţia electronică.

Şeful statului a fost întrebat de un jurnalist din Kirov de ce supermarketurile din Rusia nu au stocuri mai mari de Kvas, o băutură alcoolică locală.

Putin a glumit cu jurnalistul, spunându-i că pare să fie beat şi provocând amuzamentul auditoriului.

De fapt, jurnalistul respectiv a suferit două accidente vasculare cerebrale.

Mulţi dintre jurnaliştii prezenţi au făcut aceeaşi greşeală ca preşedintele şi chiar au postat informaţia pe Twitter, fără a o corecta după aflarea adevărului. Televiziunea pro-Kremlin RT a prezentat însă scuze pe Twitter.

Vladimir Putin a vorbit în cadrul conferinţei despre criza economică gravă cu care se confruntă ţara sa, în condiţiile în care moneda naţională rusă traversează o perioadă dificilă din cauza scăderii preţului la petrol şi a sancţiunilor occidentale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
PUTIN,
JURNALIST
/actualitate/putin-a-glumit-pe-seama-unui-jurnalist-care-a-suferit-doua-atacuri-cerebrale-spunand-ca-pare-beat-video-13729363
13729363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.