PSD spune "nu" sedintei convocate de premier miercuri dimineata

Postat la 30 septembrie 2009 12 afişări

Decizia lui Mircea Geoana si a reprezentantilor PSD de a refuza dialogul cu PDL in cadrul Coaliţiei este de natura sa genereze o criza politica pe care PSD trebuie sa si-o asume, democrat-liberalii regretand ca orgoliul a invins ratiunea la PSD, a declarat prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu.

El a aratat ca premierul Emil Boc a convocat reuniunea Coalitiei in baza Protocolului de colaborare incheiat intre cele doua partide, dar ca, din pacate, liderul PSD Mircea Geoana si ceilalti reprezentanti ai partidului social-democrat au refuzat "nejustificat" sa participe la aceasta sedinta.

Potrivit Mediafax, Videanu a susţinut ca nimeni nu poate cenzura dreptul primului-ministru de a propune revocarea din functie a unui membru al Guvernului, aratand totodata ca seful Executivului a avut "toata disponibilitatea" de a gasi o solutie, prin solicitarea de nominalizare a unui reprezentant sau interimar PSD la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor, precum si prin discutarea solutiilor avansate de presedintele Traian Basescu.

"Decizia lui Mircea Geoana si a PSD de a refuza dialogul este de natura sa genereze o criza politica, pe care PSD trebuie sa si-o asume public. PDL regreta ca la PSD orgoliul a invins ratiunea", a spus Videanu.

Premierul Emil Boc a convocat coalitia miercuri la ora 9.00, pe agenda aflandu-se cele doua variante propuse de presedintele Traian Basescu pentru Ministerul Administraţiei si Internelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PD-L,
coalitie,
sedinta,
guvern
/actualitate/psd-spune-nu-sedintei-convocate-de-premier-miercuri-dimineata-4947129
4947129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.