Proteste la Oltchim Râmnicu Vâlcea, angajaţii cer să li se prezinte planul de reorganizare

Autor: George Toader Postat la 05 februarie 2013 43 afişări

Aproximativ 500 de angajaţi ai Oltchim protestează, marţi, în faţa pavilionului administrativ, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pe decembrie şi ianuarie, ei cerând conducerii unităţii să le prezinte planul de reorganizare, în condiţiile în care combinatul a intrat în insolvenţă.

Potrivit liderului sindical Corneliu Cernev, oamenii cer conducerii combinatului şi administratorului judiciar să le precizeze care este planul de reorganizare şi restructurare.

"Oamenii aşteaptă capitalizarea, acum ştiu că Tribunalul Vâlcea a aprobat insolvenţa, dar vor să ştie ce se întâmplă. Ei vor ca Guvernul să ne sprijine financiar cu 20 de milioane de euro, băncile să aloce alte 25 milioane de euro, iar în acest mod să asigurăm rentabilizarea Oltchim. Altfel, insolvenţa nu este benefică, deşi protejează combinatul de creditori, dar vrem banii prin care să lucrăm în cel mai scurt timp la 65 la sută capacitate de producţie. Oamenii se tem că rămân fără locuri de muncă dacă nu se alocă bani pentru capitalizare", a declarat Corneliu Cernev.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oltchim Râmnicu Vâlcea,
reorganizare
/actualitate/proteste-la-oltchim-ramnicu-valcea-angajatii-cer-sa-li-se-prezinte-planul-de-reorganizare-10543837
10543837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.