PROTEST la sediul Guvernului: Peste 1.500 de sindicalişti din transporturi cer majorarea salariilor

Postat la 18 septembrie 2013 31 afişări

Peste 1.500 de sindicalişti din transporturi protestează, miercuri, în faţa Palatului Victoria, cerând majorarea salariilor angajaţilor de la metrou şi din transportul public.

PROTEST la sediul Guvernului: Peste 1.500 de sindicalişti din transporturi cer majorarea salariilor

 Protestul organizat de Federaţia Sindicatelor din Transporturi, Transloc şi Servicii Publice "ATU - România" a început la ora 13.00, în Piaţa Victoriei, de unde sindicaliştii vor pleca în marş spre Piaţa Constituţiei.

Sindicaliştii scandează "Jos, jos, jos, Guvernul mincinos", "Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie" şi au bannere pe care scrie "Societatea e pe avarii, rar sunt fonduri de salarii", "Ponta azi propagă noul, distrugând întâi metroul", Voi prin legi neadecvate votaţi lefuri îngheţate", "Prin acord cu FMI-ul, voi ne-aţi pregătit sicriul", "Oprescu, noi te-am votat, tu ne-ai îngropat", precum şi steaguri cu însemnele sindicatelor la care sunt afiliaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-la-sediul-guvernului-peste-1-500-de-sindicalisti-din-transporturi-cer-majorarea-salariilor-11352017
11352017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.