Protest în faţa Ambasadei României din Roma faţă de eutanasierea maidanezilor

Autor: Mihai Draghici Postat la 16 mai 2015 49 afişări

Zeci de persoane au participat, vineri, în faţa Ambasadei României din Roma, la un protest faţă de eutanasierea maidanezilor, informează site-ul ziarului La Repubblica.

Protestul a fost organizat de Asociaţia italiană pentru Drepturile Animalelor (AAI).

"Asociaţia italiană pentru Drepturile Animalelor a participat la Ziua internaţională de proteste faţă de masacrarea câinilor în România, organizând o manifestaţie în faţa Ambasadei României din Roma", informează organizaţia nonguvernamentală italiană.

GALERIE FOTO

"Peste 27 de oraşe europene au aderat la iniţiativa 'yes, we care' ('da, ne pasă'), în încercarea de a da voce maidanezilor supuşi abuzurilor şi violenţelor pe străzile şi în centrele pentru închiderea câinilor din România, unde animalele sunt omorâte zilnic. Iniţiativa internaţională vizează modificarea legilor actuale care prevăd o companie masivă de sterilizare a maidanezilor", precizează AAI.

"Am înmânat o scrisoare Ambasadei României prin care cerem intervenţie imediată", subliniază organizaţia.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat joi şi vineri în Italia şi la Vatican.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ITALIA,
PROTEST,
MAIDANEZI
/actualitate/protest-in-fata-ambasadei-romaniei-din-roma-fata-de-eutanasierea-maidanezilor-14275226
14275226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.