Proprietara Casa Frumoasă aduce în Bucureşti un nou magazin franciză al unui brand cunoscut de haine

Autor: Ioana Matei Postat la 22 ianuarie 2015 552 afişări

Proprietara Casa Frumoasă aduce în Bucureşti un nou magazin franciză al unui brand cunoscut de haine

Julia Kristensen, proprietara Casa Frumoasă, a inaugurat în România primul magazin franciză monobrand Marc Cain Store, unul dintre brand-urile de fashion de lux fondat în Germania.

Magazinul se află în clădirea hotelului Radisson Blu, intrarea George Enescu. Acesta se va adăuga astfel celor din grupul Casa Frumoasă, care cuprinde o reţea de cinci magazine de lux în Bucureşti cu afaceri totale de peste două milioane euro.

În afară de deschiderea magazinului Marc Cain, antreprenoarea doreşte ca în acest an să extindă magazinele din cadrul hotelului Radisson Blu, potrivit unui interviu anterior acordat ZF.

Cele cinci magazine de lux, trei Casa Frumoasă (cu haine pentru bărbaţi), unul J Kristensen şi unul Elegance Boutique (pentru femei) cuprind aproximativ 20 de brand-uri de top şi au 40 de angajaţi. Julia Kristensen deţine în Capitală şi restaurantul Veranda.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
casa,
magazin,
brand,
franciza,
haine,
magazine
/actualitate/proprietara-casa-frumoasa-aduce-in-bucuresti-un-nou-magazin-franciza-al-unui-brand-cunoscut-de-haine-13781316
13781316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.