Proiectul pentru Codul insolvenţei, publicat în august

Postat la 03 iulie 2013 58 afişări

Ministerul Justiţiei va publica la începutul lunii august proiectul Codului insolvenţei, urmând ca în septembrie actul să fie definitivat, în urma propunerilor primite din partea instituţiilor implicate, şi să fie prezentat Guvernului, spre aprobare, şi ulterior Parlamentului.

Proiectul pentru Codul insolvenţei, publicat în august

"Acest proiect de Cod al insolvenţei este parte integrantă a Programului pentru reforma sistemului judiciar şi beneficiază de asistenţa tehnică a unui consorţiu care reuneşte expertiză juridică, dar şi a unui grup de experţi care include judecători, avocaţi, reprezentanţi ai mediului bancar, Banca Naţională a României, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Consiliul Superior al Magistraturii", a declarat miercuri Florin Moţiu, secretar de stat în Ministerul Justiţiei, la un seminar pe tema insolvenţelor organizat de BNR.

El a precizat că zilele trecute a avut loc o întâlnire la ministerul de resort unde au fost discutate materialele puse la dispoziţie de consultant, urmând ca până la 15 iulie grupul de experţi să propună observaţii care să fie înaintate consultantului, iar acesta să refacă proiectul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectul-pentru-codul-insolventei-publicat-in-august-11074989
11074989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.