Proiect grandios la Timişoara! Primarul a confirmat investiţia de 50 de milioane de euro: ce se va construi în Banat

Postat la 05 iulie 2017 161 afişări

Timişoara de pregăteşte pentru construcţia unui stadion. După Craiova, Târgu-Jiu şi Arad, oraşul din Banat va beneficia de o arenă ultramodernă. Proiectul a fost confirmat chiar de primarul Nicolae Robu care a declarat că reprezentaţii primăriei au depus actele la Compania Naţională de Investiţii şi se aşteaptă un aviz favorabil.

Proiect grandios la Timişoara! Primarul a confirmat investiţia de 50 de milioane de euro: ce se va construi în Banat

"Acest proiect este pe lista sinteză cu obiective de investiţii la Compania Naţională de Investiţii. Sperăm să facă şi pasul următor, să ajungă să fie finanţat pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic cu detaliile de execuţie", a declarat Nicolae Robu pentru ziare.com

Citeşte mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.