Programul RATB şi Metrorex de REVELION: Cum circulă autobuzele, troleibuzele, tramvaiele şi metroul de sărbători

Postat la 30 decembrie 2013 94 afişări

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă, din 25 până în 29 decembrie, după programul unei zile de weekend, în 30 şi 31 decembrie acestea fiind pe trasee după orarul din cursul săptămânii, a anunţat Regia Autonomă de Transport Bucureşti. În perioada 1- 5 ianuarie, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), la un interval de 8 minute.

Programul RATB şi Metrorex de REVELION: Cum circulă autobuzele, troleibuzele, tramvaiele şi metroul de sărbători

 Potrivit reprezentanţilor RATB, în 23, 24, 30 şi 31 decembrie, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele vor circula după programul zilelor de lucru din cursul săptămânii.

În prima şi a doua zi de CRĂCIUN, precum şi în 27, 28 şi 29 decembrie, mijloacele de transport în comun din Capitală vor circula după un program corespunzător unei zile de weekend.

În noaptea de REVELION vor circula autobuzele de pe cele 25 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea, în noaptea dintre ani vor circula tramvaiele liniei 41, la intervale de 15 minute şi cele ale liniei 1, la 20 minute. Programul celor 25 de linii de noapte poate fi consultat la adresa http://www.ratb.ro/v_noapte.php.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-ratb-si-metrorex-de-revelion-cum-circula-autobuzele-troleibuzele-tramvaiele-si-metroul-de-sarbatori-11833652
11833652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.