Programul Diaspora Start-Up: 58 de români se întorc acasă şi demarează o afacere cu fonduri europene

Postat la 01 decembrie 2016 791 afişări

Programul Diaspora Start-Up: 58 de români se întorc acasă şi demarează o afacere cu fonduri europene

În cadrul Programului „Diaspora Start-Up”, prin care se doreşte stimularea antreprenoriatului în rândul cetăţenilor români din afara ţării şi a celor reîntorşi în ţară, au fost depuse 58 de proiecte din partea entităţilor (organizaţii, asociaţii, etc) din România şi din străinătate, care doresc să devină administratori de schemă de antreprenoriat. Mai departe, cei care vor primi finanţare (entităţile constituite în administratori de schemă) vor deschide apelul către cetăţenii români din străinătate (în a doua jumătate a anului 2017), care doresc să îşi deschidă o afacere înRomânia.

Apelul a fost deschis pe 12 octombrie şi închsi marţi, 29 noiembrie, valoarea finanţării fiind de 30 de milioane de euro, prin intermediul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.