PROGNOZA METEO pentru week-end. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară

Postat la 08 februarie 2013 12 afişări

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. În cursul zilei cerul va fi variabil în sud şi sud-est, va avea înnorări temporare în celelalte zone, însă doar pe arii restrânse vor fi ninsori slabe, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat.

Începând de seara nebulozitatea se va accentua în jumătatea de sud-vest, iar în partea a doua a nopţii va ninge în Banat, Crişana, Oltenia şi în sud-vestul Transilvaniei. Local ninsorile pot fi mai abundente, în special în Munţii Banatului şi în masivele vestice ale Carpaţilor Meridionali, unde şi vântul se va intensifica. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade, iar cele minime vor fi de la -10...-8 grade în depresiuni până la 2...4 grade pe litoral. În zonele joase izolat va fi ceaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bucureşti,
meteo,
week-end
/actualitate/prognoza-meteo-pentru-week-end-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti-si-in-tara-10551247
10551247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.