PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică. Ceaţă şi ploi slabe

Postat la 25 noiembrie 2016 159 afişări

În interiorul arcului carpatic vremea se va menţine caldă pentru această dată, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse, mai ales dimineaţa, se va semnala ceaţă, informează ANM.

PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică. Ceaţă şi ploi slabe

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

În restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei şi cu precădere în zonele joase de relief, vremea va fi predominant închisă, cu ceaţă şi trecător burniţă. În cursul nopţii va ploua slab, local în Banat şi Oltenia şi cu totul izolat în Crişana şi Muntenia. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -1 şi 7 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -6 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant închisă, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jurul a 7 grade, iar cea minimă de 2...3 grade.

Duminică

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general închisă.  În prima parte a zilei, local va ploua în vest şi în sud-vest, iar începând de după-amiază, dar mai ales în timpul nopţii se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în nordul şi centrul ţării. Treptat vor predomina ninsorile în zona montană, cu precădere în cea a Carpaţilor Orientali şi Meridionali. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare în special în regiunile nordice şi centrale, iar la munte va deveni tare, viscolind ninsoarea. Îndeosebi dimineaţa va mai fi ceaţă pe spaţii mici în estul, centrul şi în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 7 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.