Profi lansează un nou format de magazin: Profi City

Autor: Ioana Matei Postat la 28 martie 2013 3168 afişări

La Cluj-Napoca, Profi inaugurează primele magazine urbane de format mic, City. Spaţiile funcţionează în regim de franciză şi se încadrează în tiparul unui magazin de proximitate.

"Comerciantii care vor să-şi conducă propria afacere dar nu dispun de banii şi de toate cunoştinţele necesare pentru a face bine acest lucru vor fi sprijiniţi de Profi," declară Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food.

Cinci magazine cu suprafeţe cuprinse între 180 şi 316 mp pe care Profi le-a preluat de curând de la Alimrom se vor numi de acum înainte Profi City. Doua dintre ele sunt amplasate pe Bd. Nicolae Titulescu la numerele 18 si 163, al treilea se afla pe str. 21 Decembrie 1989 nr. 133, al patrulea se gaseste in Str. Viilor nr. 40, iar al cincilea se afla pe Str. Clabucet nr.5.

Culoarea dominanta a semnalisticii lor exterioare nu va ma fi rosul, ci verdele, pentru a evidentia accentul pe care aceste magazine vor să il pună pe produsele proaspete. Imaginea Profi City este completata de un ceas menit sa sugereze timpul economisit de cei care cumpara din aceste magazine.

Spre deosebire de magazinele Profi standard, cele din categoria City vor avea o sortimentatie mai restransa. Totodata, in concordanta cu suprafata salii de vanzari, numarul de angajati dintr-un asemenea magazin va fi mai mic, de aproximativ 12 persoane.Prin aceste inaugurari, lantul de retail Profi ajunge sa detina 162 de magazine aflate in 88 de localitati din 36 judete.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profi,
Profi City,
magazin
/actualitate/profi-lanseaza-un-nou-format-de-magazin-profi-city-10696143
10696143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.