Profi deschide azi trei magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 13 noiembrie 2014 94 afişări

Astăzi reţeaua de supermarketuri Profi deschide un magazin într-un campus universitar, la Timisoara. Tot astăzi retailerul a mai inaugurat câte un magazin în format standard la Slatina şi Bucureşti.

Profi deschide azi trei magazine

Spaţiul din campusul timişorean are program non-stop. Este situat la subsolul unei clădiri de pe Aleea Studentilor nr.2, are o suprafata totala de 565 mp, cu o sala de vanzari de 430 mp, cu o gamă ce cuprinde peste 5500 de produse. Spre deosebire de alte spaţii ale reţelei, acesta are o zonă în care studenţii pot consuma rapid cafea, hamburgeri şi alte preparate.

Unitatea din Slatina se afla la parterul unei cladiri comerciale amplasate pe Str. Toamnei nr.6, si are o suprafata totala de 775,55 mp, din care sala de vanzari masoara 540 mp. Aceasta este a doua unitate din Slatina si a patra din judetul Olt.

La Bucuresti magazinul inaugurat azi se afla pe strada Livezilor nr. 27a, sector 6, la parterul unui nou bloc de locuinte. Are o suprafata de 715 mp din care 340 mp ii revin salii de vanzari.

Profi are peste 6000 de angajati în magazine aflate în 124 de localitati, în 40 de judete.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
profi,
magazin,
supermarketuri
/actualitate/profi-deschide-azi-trei-magazine-13547703
13547703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.