Produse petroliere, de acum prin comenzi online. Vezi care e comanda minimă

Autor: Ioana Matei Postat la 21 octombrie 2013 310 afişări

Oil Energy Trading, parte a Diviziei Ţiriac Energy, a lansat astăzi primul portal pentru comercializarea produselor petroliere din România şi Europa de Est adresat clienţilor companiei cu şi fără contract, ce are rolul de a simplifica procesul de achiziţie, cât şi de a monitoriza desfăşurarea parteneriatelor comerciale.

Produse petroliere, de acum prin comenzi online. Vezi care e comanda minimă

Prin intermediul acestei platforme, clienţii actuali Oil Energy Trading pot plasa comenzi la orice oră, beneficiind de oferte şi condiţii speciale şi au acces la toate elementele contului, de la stadiul comenzilor, rapoarte, facturi, detalii contract, până la vizualizarea preţului într-o formă actualizată.

Clienţii pot plasa comenzi de minim 3,000 litri în cadrul portalului, cu sau fără transport, într-un mod standardizat, ce asigură onorarea acestora într-un interval de timp redus, conform cerinţelor specifice, bazate pe necesităţile clientului.

Clienţii care doresc să plaseze o singură comandă (clienţii ″spot″) se pot înregistra în cadrul portalului, prin completarea unui formular. În urma unei solicitari, clienţii primesc o ofertă personalizată, cu un preţ al produselor care variază în funcţie de zona din care a fost plasată comanda.“ Estimăm că, în următorul an, un procent de 60-70% din comenzile clienţilor noi Oil Energy Trading vor veni prin intermediul acestei platforme, restul procentului fiind reprezentat de clienţii care solicită produsele noastre pe cale tradiţională”, declară Remus Hirceagă, Managing Director Oil Energy Trading.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/produse-petroliere-de-acum-prin-comenzi-online-vezi-care-e-comanda-minima-11545607
11545607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.