Produse cu până la 75% reducere: ce puteţi cumpăra de la buticul ANAF

Postat la 05 noiembrie 2015 33008 afişări

Produse cu până la 75% reducere: ce puteţi cumpăra de la buticul ANAF

Peste 200 de cumpărători vin zilnic la magazinul deschis de ANAF în Bucureşti, pe strada Măriuca numărul 14. Atraşi de preţurile mici, mai multe persoane vizitează aproape zilnic magazinul pentru a cumpăra produse cu reduceri de până la 75%, potrivit jurnalul.ro.

În magazinul ANAF poţi găsi produse precum tricouri pentru copii cu 3 lei, bluze de damă la 5 lei, pălărie sau şapcă la 3,5 lei, şosete bărbăteşti la 1 leu, husă de telefon la 6,8 lei, mănuşi la 2,5 lei, peruci la 4,5 lei etc. Sute de produse confiscate de inspectorii ANAF, de poliţie sau de vameşi ajung pe rafturile magazinului din strada Măriuca.

Ioan Traian Cuc, şef Birou presă, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti a declarat pentru sursa citată că marele avantaj pentru cumpărători este preţul: dacă un produs din magazin nu se vinde timp de o lună preţul său este redus cu 25%, apoi cu 50% şi reducerea ajunge până la 75% din preţul iniţial, după trei luni.

În afara centrului din Capitală, ANAF mai are alte 20 în ţară: în Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Cluj, Dâmboviţa, Sibiu, Olt, Teleorman, Harghita etc.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/produse-cu-pana-la-75-reducere-ce-puteti-cumpara-de-la-buticul-anaf-14875131
14875131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.