Producţia industrială a stagnat în 2012

Autor: Mediafax Postat la 11 februarie 2013 11 afişări

Producţia industrială în serie brută a stagnat anul trecut, cu toate că au fost înregistrate creşteri la producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat, dar şi la industria extractivă, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

Producţia industrială a stagnat în 2012

Producţia industrială în serie brută a stagnat anul trecut, cu toate că au fost înregistrate creşteri la producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat, dar şi la industria extractivă, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, producţia industrială a crescut cu 0,3%, susţinută de producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat (4,6%) şi de industria extractivă (1,5%). Industria prelucrătoare a scăzut cu 0,2%.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/productia-industriala-a-stagnat-in-2012-10555358
10555358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.