Procurorii germani au efectuat percheziţii la sediul central al firmei Audi în scandalul emisiilor

Postat la 06 februarie 2018 64 afişări

Procurorii au efectuat, marţi, percheziţii la sediul central şi unitatea de producţie a companiei Audi din oraşul german Neckarsulm, în legătură cu presupusa manipulare a datelor privind emisiile vehiculelor diesel, informează site-ul cotidianului The New York Times.

Procurorii germani au efectuat percheziţii la sediul central al firmei Audi în scandalul emisiilor

"În acest moment, anchetatorii se concertează asupra utilizării mijloacelor tehnice pentru manipularea nivelul emisiilor motoarelor diesel V6 de 3 litri pentru piaţa europeană", se afirmă în comunicatul emis de procurori.

În ceea ce priveşte ancheta privind vânzarea de motoare diesel Audi în Statele Unite, autorităţile au comunicat că 14 persoane sunt suspectate, însă niciunul din suspecţi nu este fost sau actual membru al managementului companiei.

Compania auto Audi a transmis că va coopera cu procurorii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.