Printul Charles, uimit si deranjat de numarul mare de jurnalisti prezenti la Presedintie si Guvern

Postat la 20 mai 2011 13 afişări

Printul Charles al Marii Britanii s-a aratat uimit de numarul mare de ziaristi prezenti, vineri, la intalnirea sa cu premierul Emil Boc, intrebandu-l daca sunt aceiasi cu cei de la Palatul Cotroceni, si i-a atras acestuia atentia ca jurnalistii incearca sa inregistreze si conversatia lor neoficiala.

Charles i-a explicat lui Boc inca de pe treptele Guvernului faptul ca numarul mare de camere video nu este pe placul lui, explicandu-i prin gesturi ca acestea sunt focalizate permanent asupra sa. Mostenitorul tronului Marii Britanii chiar l-a intrebat pe premierul Boc daca este vorba de aceiasi jurnalisti care au asistat cu o ora in urma la intalnirea sa cu presedintele Basescu.

"Nu, nu sunt aceiasi jurnalisti, nu sunt cei de la Presedintie", i-a raspuns premierul.La poza oficiala, Charles i-a atras atentia primului-ministru ca ziaristii chiar incearca sa inregistreze si conversatia lor neoficiala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Printul Charles,
jurnalisti,
presedentie,
guvern
/actualitate/printul-charles-uimit-si-deranjat-de-numarul-mare-de-jurnalisti-prezenti-la-presedintie-si-guvern-8276275
8276275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.