Primul trailer pentru superproducţia lui Michael Bay, "Ţestoasele Ninja" - FOTO ŞI VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 aprilie 2014 186 afişări

Franciza "Ţestoasele Ninja", care a avut un mare succes în anii '80 şi la începutul anilor '90, va reveni pe marile ecrane într-un film produs de Michael Bay.

"Ţestoasele Ninja", iniţial doar personaje într-o revistă de benzi desenate, au devenit cunoscute în toată lumea în anul 1987, atunci când compania Playmates a decis să transforme benzile într-un serial de desene animate. Acestea au avut succes şi au fost difuzate până în 1996, realizându-se un număr de 188 de episoade.

În 1990, mai multe companii s-au unit pentru a produce primul film de lung metraj, având acelaşi nume ca benzile desenate originale: "Teenage Mutant Ninja Turtles". Cu un buget de 13.5 milioane dolari şi folosind o tehnologie de ultimă generaţie pentru scenele de animaţie, filmul a fost un succes şi a strâns peste 200 de milioane de dolari din încasări. Ca urmare a succesului avut de prima peliculă, au mai fost lansate încă două părţi; acestea au primit recenzii din ce în ce mai proaste şi au dus la închiderea proiectului cinematografic.

Franciza a avut parte şi de controverse, precum problemele apărute odată cu difuzarea în Marea Britanie: deoarece nunchuk-ul este o armă interzisă în Anglia, toate scenele cu personajul Michelangelo au trebuit înlocuite, astfel ca acesta să nu aibă nicio armă. În alte state, numele a fost schimbat în "Teenage Mutant Hero Turles", considerându-se că termenul "ninja" este prea violent.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primul-trailer-pentru-superproductia-lui-michael-bay-testoasele-ninja-foto-si-video-12376632
12376632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.