Primul smartphone Facebook lansat si in Romania de Orange

Postat la 28 iunie 2011 17 afişări

Orange Romania a lansat astazi smartphone-ul HTC ChaCha, primul smartphone cu buton dedicat Facebook, prin care este permisa o accesare rapida a contului pe reteaua de socializare, pretul telefonului incepand de la 49 de euro impreuna cu abonamentul Pantera 20 si o optiune My Smartphone incepand de la 5 euro, pe o perioada contractuala de 2 ani.

Telefonul este optimizat pentru o folosire simpla a contului de Facebook, utilizatorii pot publica link-uri, poze, inregistrari video, status, prin apasarea butonului dedicat. Smartphone-ul are ca sistem de operare Google Andorid 2.3 (Gingerbread).

Terminalul are un ecran touchscreen de 2,6 inchi cu o rezolutie de 480x320 dar si tastatura querty. Gadget-ul ruleaza pe un sistem cu procesor de 800 MHz si 512 MB RAM si 512 MB ROM. Fotografiile sau filmarile sunt facute cu ajutorul unei camere de 5 MB pixeli cu LED plasata in spate si una frontala care filmeaza la calitatea VGA, acestea putand fi transmise pe Facebook cu ajutorul butonului si prin conexiune atat Wi-Fi cat si 3G

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
Facebook,
Orange
/actualitate/primul-smartphone-facebook-lansat-si-in-romania-de-orange-8405252
8405252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.