Primul magazin cu produse româneşti sub tutela Casei de Comerţ "Unirea" se deschide astăzi, 7 octombrie, la Sibiu

Postat la 07 octombrie 2019 178 afişări

Primul magazin cu produse româneşti sub tutela Casei de Comerţ "Unirea" se deschide astăzi, 7 octombrie, la Sibiu

Luni, 7 octombrie, se deschide primul magazin cu produse agroalimentare româneşti, în oraşul Sibiu, sub tutela Casei de Comerţ Agroalimentar "Unirea", o companie cu capital integral de stat, potrivit informaţiilor de la Ministerul Agriculturii.  Acesta este primul punct de desfacere, urmând ca în cursul acestei luni să mai fie deschise încă şase, dar planurile reprezentanţilor companiei sunt să creeze o reţea de 60 de magazine.

Adrian Izvoranu, preşedintele Casei de Comerţ Agroalimentar "Unirea" a anunţat recent că următoarele magazine vor fi deschise în oraşele Bucureşti, Piteşti, Slatina, Craiova şi Timişoara.

Petre Daea, ministrul agriculturii, va participa la deschiderea magazinului, care se va numi "Brânzărie". Acest va fi situat pe strada Turnului, numărul 19, lângă Piaţa Cibin.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
casa,
comert,
magazin,
unire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.