Google chiar îşi bagă nasul peste tot: Compania vrea să integreze inteligenţa artificială în hainele tuturor

Postat la 06 octombrie 2019 172 afişări

Google chiar îşi bagă nasul peste tot: Compania vrea să integreze inteligenţa artificială în hainele tuturor

Gigantul din tehnologia americană, Google, şi-a actualizat conceptul de îmbrăcăminte tehnologică, iar prin acesta compania caută să introducă inteligenţa artificială în mai multe articole de îmbrăcăminte, scrie CNBC.

Divizia de Proiecte şi Tehnologie Avansată Google sau mai scurt ATAP a reuşit să actualizeze aplicaţia Jacquard, împreună cu un senzor  care este plasat în vestele retailerului american Levi, potrivit anunţului Google din această săptămână. Prin intermediul acestei aplicaţii, oamenii care poartă diversele obiecte vestimentare vor putea să acceseze diferite aplicaţii şi caracteristici ale unui telefon. Cu câteva gesturi, utilizatorii vor putea face fotografii, asculta muzică sau accesa serviciile de navigare ale Google.

„Cu Jacquard, vrem să vă dăm acces la viaţa digitală prin intermediul hainelor şi produselor pe care le folosiţi zi de zi. Noi vedem tehnologia ca pe un instrument prin care lucrurile obişnuite din viaţa voastră pot deveni mai bune şi mai utile”, a declarat Ivan Poupyrev, directorul departamentului de ingineri în cadrul Google ATAP.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
companie,
inteligenta,
haine,
tehnologie,
accesare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.