Primul antreprenor din România cu două afaceri de peste un MILIARD

Postat la 14 martie 2019 176 afişări

Primul antreprenor din România cu două afaceri de peste un MILIARD

Doisprezece companii antreprenoriale au avut în 2017 afaceri de cel puţin 1 miliard de lei, iar una dintre aceste firme era distribuitorul de echipamente IT Network One Distribution (NOD), controlat de Iulian Stanciu 

În 2018, Flanco Retail, deţinută tot de Iulian Stanciu, intră în clubul companiilor antreprenoriale cu afaceri de cel puţin 1 mld. lei.

Reţeaua de magazine Flanco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de electro-IT, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 1,07 miliarde lei, în creştere cu 9% faţă de 2017, şi cu un profit de 21 de milioane lei, de patru ori mai mare comparativ cu 2017.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
antreprenori,
romania,
companii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.