Primarul Cristian Popescu Piedone demisionează şi el - surse

Autor: Mona Hera Postat la 04 noiembrie 2015 197 afişări

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, căruia mii de oameni i-au cerut în stradă să plece, în urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat şi el, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor citate, Piedone renunţă la funcţia de primar al Sectorului 4 al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone este primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.

Miercuri seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii.

Sâmbătă, la o zi de la tragedie, după ce Read Arafat anunţa că localul Colectiv nu avea autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Piedone spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei, Clubul Colectiv a funcţionat legal, controalele inspectorilor săi desfăşurându-se înainte de ora 16.30, în cadrul programului de lucru, nu seara şi noaptea, când clubul are activitate.

În urma incendiului izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. Ultimul bilanţ transmis miercuri arată că la acest moment în spitalele din Capitală mai sunt internate 133 de victime ale tragediei din Colectiv.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PIEDONE,
DEMISIE,
/actualitate/primarul-cristian-popescu-piedone-a-demisionat-14873482
14873482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.