Primăria Capitalei propune înfiinţarea unei companii de telecomunicaţii prin satelit

Postat la 10 aprilie 2017 100 afişări

Consiliul General al Capitalei va analiza, marţi, oportunitatea înfiinţării unei companii proprii de ,,tehnologie a informaţiei”, care ar urma să aibă ca obiect de activitate, printre altele, activităţi de telecomunicaţii prin satelit.

Primăria Capitalei propune înfiinţarea unei companii de telecomunicaţii prin satelit

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), de marţi, se află 10 proiecte de înfiinţare a unor noi societăţi comerciale pe acţiuni, subordonate Primăriei Capitalei (PMB), printre care şi ,,Compania Municipală Tehnologia Informaţiilor Bucureşti”.

Printre obiectele de activitate ale acestei societăţi se numără: instalarea maşinilor şi echipamentelor industriale, editare a altor produse software, telecomunicaţii prin reţele de cablu, telecomunicaţii prin satelit, activităţi de realizare a software-ului la comandă, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web, activităţi ale agenţiilor de ştiri sau activităţi ale bazelor sportive.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.