Preşedintele interimar ucrainean a înregistrat un proiect privind încheierea mandatului Consiliului din Crimeea

Postat la 15 martie 2014 29 afişări

Un proiect de rezoluţie privind încheierea înainte de termen a mandatului Consiliului Suprem al Republicii autonome Crimeea a fost înregistrată la Verhovna Rada (Parlament), în urma unei hotărâri a Curţii Consituţionale, relatează agenţia Interfax Ukraine în pagina electronică de sâmbătă.

Preşedintele interimar ucrainean a înregistrat un proiect privind încheierea mandatului Consiliului din Crimeea

 Potrivit agenţiei, preşedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov, care este şi preşedintele Parlamentului, a înregistrat rezoluţia sâmbătă.

Interfax Ukraine citează o notă explicativă în care se arată că o decizie a Curţii Constituţionale a Ucrainei pronunţate sâmbătă, conchide că o rezoluţie a Consiliului Suprem al Crimeei privind organizarea unui referendum nu respectă Constituţia Ucrainei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-interimar-ucrainean-a-inregistrat-un-proiect-privind-incheierea-mandatului-consiliului-din-crimeea-12269845
12269845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.