Premierul ucrainean sugerează o remaniere a Guvernului

Autor: Iuliana Enache Postat la 04 decembrie 2013 37 afişări

Premierul ucrainean Mikola Azarov a sugerat, miercuri, o remaniere a Guvernului în perioada următoare, relatează Interfax Ucraina, în pagina electronică.

"Guvernul ar trebui să lucreze fără impedimente, ca un mecanism adaptat. Nu am reuşit să facem tot ce ne-am planificat. Cei care au eşuat în a-şi face treaba, care nu se bucură de încrederea poporului şi care au făcut greşeli trebuie să dea socoteală în faţa societăţii şi a legii", a declarat Azarov, miercuri, în cadrul unei şedinţe guvernamentale.

"Vom extrage, de asemenea, concluzii cu privire la numiri şi le vom supune preşedintelui spre analiză", a adăugat el.

Autorităţile ucrainene au suspendat în mod brusc, la sfârşitul lui noiembrie, semnarea unui acord de asociere cu Uniunea Europeană, aflat în pregătire de mai multe luni, reorientându-se către Rusia.

Această schimbare de poziţie a provocat manifestaţii din partea opoziţiei şi o mobilizare fără precedent de la "revoluţia portocalie" prooccidentală din 2004.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
GUVERN,
REMANIERE
/actualitate/premierul-ucrainean-sugereaza-o-remaniere-a-guvernului-11740074
11740074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.