Premierul Tudose, după întâlnirea cu Stoltenberg: "O firmă americană va produce armament în România"

Postat la 09 octombrie 2017 659 afişări

După întâlnirea cu sSecretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, premierul Mihai Tudose a făcut un anunţ în premieră: o firmă ameriană va produce armament în România, urmând ca marţi să fie semnat contractul în acest sens.

Premierul Tudose, după întâlnirea cu Stoltenberg: "O firmă americană va produce armament în România"

Mihai Tudose a mai afirmat că a avut o discuţie foarte bună despre prezenţa în teatrele de operaţiuni şi despre colaboarea dintre România şi NATO în privinţa asigurării securităţii europene.

De asemenea, premierul Tudose a afirmat că face un anunţ în premieră: "Mâine semnăm un contract important cu firma americană care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă română".

"Îi mulţumesc şi pe această cale pentru vizita în România, pentru alegerea Bucureştiului ca loc de desfăşurare a Adunării Parlamentare NATO. O considerăm ca pe o declaraţie a Alianţei despre ceea ce înseamnă România pentru NATO, dar şi ceea ce înseamnă NATO pentru noi", a declarat şeful Executivului

Jens Stoltenberg a afirmat că este recunoscător României pentru contribuţiile aduse în cadrul NATO.

Secretarul general al NATO a avut luni la Vila Lac 1 o întrevedere cu prim-ministrul Mihai Tudose. Stoltenberg a fost întâmpinat de şeful Executivului pe platoul din faţa Vilei Lac 1, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armament,
firma,
intalnire,
premier,
romania,
americana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.