Premierul Ponta în presa franceză: Angajăm romi în fabricile din România ca să nu mai plece din ţară

Autor: Radu Racu Postat la 21 februarie 2013 32 afişări

Premierul Victor Ponta afirmă într-un intreviu pentru cotidianul francez Les Echos că România şi-a schimbat abordarea în problema romilor şi derulează programe de integrare a populaţiei de etnie româ în fabrici şi şcoli, însă procesul va dura "ani de zile".

Premierul Victor Ponta afirmă într-un intreviu pentru cotidianul francez Les Echos că România şi-a schimbat abordarea în problema romilor şi derulează programe de integrare a populaţiei de etnie româ în fabrici şi şcoli, însă procesul va dura "ani de zile". "Am înţeles că abordarea tradiţională că nu e problema noastră nu a fost eficientă. După vizita lui Manuel Valls (ministrul francez de Interne - n.red.) din vara trecută am decis să întărim politica de angajare a romilor în fabricile din România şi de integrare a copiilor lor în şcoli. Însă este un proces care va dura ani de zile", a declarat primul ministru. Victor Ponta efectuează joi o vizită oficială în Franţa, care prevede o întâlnire cu preşedintele François Hollande, precum şi o întrevedere tête-à-tête cu prim-ministru, Jean-Marc Ayrault.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/premierul-ponta-in-presa-franceza-angajam-romi-in-fabricile-din-romania-ca-sa-nu-mai-plece-din-tara-10582400
10582400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.