Premierul numeşte un şef la ANAF venit de nicăieri şi cu un CV necunoscut: Mihaela Triculescu

Postat la 07 ianuarie 2019 769 afişări

Noul preşedinte al ANAF ar urma să fie Mihaela Triculescu, lichidator de profesie, din judeţul Dolj. Triculescu, despre care se ştiu foarte puţine lucruri, este asociată în compania Inspire General SRL din Dolj cu Adriana Cotel, preşedintele Agenţiei Naţionale a Medica­mentului.

Premierul numeşte un şef la ANAF venit de nicăieri şi cu un CV necunoscut: Mihaela Triculescu

Presa a scris că Adriana Cotel a ajuns în această funcţie cu sprijinul lui Darius Vâlcov, consilier al premierului.Ionuţ Mişa, fostul preşedinte  al ANAF şi fost ministru de finanţe, a fost schimbat din funcţie fără explicaţii.

ANAF nu a pus la dispoziţia presei CV-ul Mihaelei Triculescu, ci doar a comunicat că noul preşedinte al ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina „Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor“ la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice.

 

Triculescu a fost practician în insolvenţă în ultimii trei ani, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii.

 

Potrivit informaţiilor de pe portalul instanţelor de judecată, Mihaela Triculescu a reprezentat în dosare de insolvenţă sau faliment firme cu activităţi în turism, agricultură, alimentar, HoReCa, construcţii, dar există şi dosare în care ea reprezintă companii private în cauze în care sunt implicate şi instituţii ale statului.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
premier,
cv,
numire,
sef,
venit,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.