Premierul interimar Sorin Cîmpeanu: Doar 7% din şcolile din România au autorizaţie de la pompieri

Autor: Alice Draghici Postat la 07 noiembrie 2015 35 afişări

Aproape 2.000 de şcoli din România reprezentând 7% din numărul total au autorizaţie de la pompieri, potrivit situaţiei prezentate sâmbătă de premierul interimar Sorin Cîmpeanu, care deţine în continuare şi portofoliul Educaţiei.

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că 7% din şcolile din România, respectiv 1.295 din totalul de 19.000, nu au autorizaţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Cîmpeanu i-a mai avertizat pe patronii cluburilor să respecte normele de siguranţă pentru că se vor confrunta cu controale şi vor fi închise pe loc dacă se constată nereguli.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
SCOLI,
POMPIERI
/actualitate/premierul-interimar-sorin-cimpeanu-doar-7-din-scolile-din-romania-au-autorizatie-de-la-pompieri-14877740
14877740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.