PRELIMINARII CM-2014: ROMÂNIA este învinsă de OLANDA pe o Arena Naţională arhiplină

Postat la 17 octombrie 2012 14 afişări

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 4-1 (3-1), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, acesta fiind primul eşec al "tricolorilor" în actuala campanie de calificare.

Înaintea meciului, gimnastele Sandra Izbaşa, Diana Bulimar, Diana Chelaru, lotul de sabie masculin şi antrenorul Octavian Bellu, care au obţinut medalii la JO de la Londra, precum şi ciclistul Eduard Novak, medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice, au fost invitaţi pe terenul Arenei Naţionale şi au fost aplaudaţi de fanii din tribune. Crainicul stadionul a anunţat că FRF va dona 10.000 de euro din încasările obţinute la acest meci fundaţiei lui Mihai Neşu.

Pe parcursul partidei, suporterii de la Peluza Nord au scandat "Afară, afară cu ungurii din ţară!".

La această întâlnire au fost prezenţi 53.329 de spectatori, nou record de asistenţă pentru Arena Naţională.

Următorul meci al României în cadrul Grupei D va fi la 22 marie 2013, cu Ungaria în deplasare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
mondiale,
calificari,
meci,
olanda
/actualitate/preliminarii-cm-2014-romania-este-invinsa-de-olanda-pe-o-arena-nationala-arhiplina-10230087
10230087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.