Prefectul Capitalei recomanda bucurestenilor plecati din oras sa se intoarca sambata seara

Postat la 06 februarie 2010 11 afişări

Prefectul Capitalei le-a cerut sambata dupa-amiaza bucurestenilor plecati din oras sa-si intrerupa minivacanta si sa revina acasa in cursul serii, invocand prognoza meteo potrivit careia duminica, in judetele din jurul Bucurestiului va ninge in cantitati mari, drumurile putand deveni impracticabile.

"Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti recomanda bucurestenilor aflati in week-end in afara orasului sa se intoarca in cursul serii de astazi (sambata, n.r.) in Capitala, avand in vedere ca mai multe judete - Gorj, Mehedinti, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman - vor fi afectate de ninsori abundente, fiind emisa in acest sens avertizare de cod portocaliu pentru intervalul 6 februarie (ora 18.00) - 7 februarie (ora 18.00). De asemenea, in intervalul 7 februarie (ora 06.00) - 8 februarie (ora 06.00), in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Ilfov si Municipiul Bucuresti, va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezilor, existand posibilitatea blocarii unor artere de circulatie", se arata intr-un comunicat de sambata al Prefecturii Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prefectul-capitalei-recomanda-bucurestenilor-plecati-din-oras-sa-se-intoarca-sambata-seara-5480529
5480529
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.