Povestea unui restaurant românesc de la malul mării care nu avea nicio şansă, dar a devenit un succes. A ”încălcat” toate regulile jocului şi a câştigat

Postat la 27 iunie 2019 1830 afişări

Restaurantul Pescăria lui Matei din Agigea, controlat de Matei Datcu, un tânăr la a treia generaţie de pescari, a finalizat anul 2018 cu afaceri de 12 milioane de lei, în creştere cu 22% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe şi calculele ZF.

Povestea unui restaurant românesc de la malul mării care nu avea nicio şansă, dar a devenit un succes. A ”încălcat” toate regulile jocului şi a câştigat

 Compania şi-a mărit profitul net la 3,7 milioane de lei anul 2018, faţă de 3,1 milioane de lei în anul 2017, arată aceeaşi sursă. În restaurant lucrau 54 de angajaţi anul trecut, potrivit mfinante.ro.

„În weekend-uri este mai mult decât plin, vine multă lume şi nu putem onora toate comenzile, de aceea nu mai luăm rezevări.  Se aşteaptă şi două ore pentru o masă. Este turism de weekend, în timpul săptămânii cererea este mult mai mică. Pentru acest an estimez o creştere cu 5% a afacerilor”, a spus pentru ZF Matei Datcu, proprietarul restaurantului.\

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
refuz,
castigare,
incalcare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.