Povestea tinerei care ar putea deveni prima femeie care a vizitat toate ţările din lume

Postat la 09 noiembrie 2016 1168 afişări

Povestea tinerei care ar putea deveni prima femeie care a vizitat toate ţările din lume

Ce-i drept, este imposibil să nu întâlnim o persoană care să-şi dorească să renunţe la o viaţă obişnuită pentru a călători în întreaga lume. Însă, planeta noastră este atât de mare, încât ne este greu să ne imaginăm că ar putea fi posibil să vizitezi fiecare ţară în parte. Ei bine, Cassie DePecol, o tânără din Connecticut, a reuşit să demonstreze că acest lucru este posibil, iar povestea ei cu siguranţă vă va inspira.

 Călătoroa sa a început în luna iulie a anului 2015, pe vremea când avea 25 de ani. În prezent, aceasta are 27 de ani şi în doar 15 luni a reuşit să viziteze 180 de ţări, călătorind de 254 de ori cu avionul. Însă asta nu e tot. Cassie visează să devină prima femeie din lume care reuşeşte să viziteze toate cele 196 de ţări din lume şi, pe lângă asta, doreşte să ducă această misiune la bun sfârşit în 45 de zile.

Întotdeauna şi-a dorit să vadă lumea, încă de când se afla pe băncile şcolii, iar acest “vis nebun” al său a devenit realitate, reuşind astfel să viziteze fiecare ţară de pe hartă şi, în acelaşi timp, descoperind cât mai multe lucruri despre tradiţii, istorie, cultură şi religia oamenilor care locuiesc acolo.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.