Povestea lui Chef Mihai Cristian, tânărul pentru care bucătăria este o artă, o tehnică şi o plăcere

Postat la 10 ianuarie 2016 436 afişări

Povestea lui Chef Mihai Cristian, tânărul pentru care bucătăria este o artă, o tehnică şi o plăcere

Găteşte de la 14 ani şi o face cu mare plăcere. Chef Mihai Cristian (22 de ani) şi-a ghidat viaţa după motto-ul “Urmează-ţi visul, fă ce-ţi place, nu asculta pe nimeni din jurul tău, nu cere păreri”, şi este mândru de ce a realizat până acum. Pentru el bucătăria este o artă, o tehnică şi o plăcere, omogenizate perfec, şi este dispus să le ofere celor interesaţi chiar şi lecţii despre cum se poate găti sănătos în  orice bucătărie.

Chef Mihai Cristian a terminat şcoala de bucătari şi un curs în Salzburg, fiind bucătar şef de la 19 ani jumate.  “Am muncit cel mai mult de joi, de la 9:00, până luni la ora 22:00 continuu, cu o pauză de 1 oră, pe care am ales să mi-o petrec dormind pe un congelator în depozit, apoi m-am ridicat energic pentru a continua pregătirile pentru evenimente, catering şi „a la carte”. Aşa e când ai evenimente peste evenimente şi personal bolnav. Acum am probleme cu ficatul, dar… trece”, ne-a mărturisit chef Mihai Cristian.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
placere,
bucatarie,
arta,
poveste
/actualitate/povestea-lui-chef-mihai-cristian-tanarul-pentru-care-bucataria-este-o-arta-o-tehnica-si-o-placere-14960681
14960681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.