Povestea iesirii Romaniei din recesiune are un final exact: pe 13 mai, la ora 9.00

Postat la 04 aprilie 2011 7 afişări

Romanii ar putea avea o "perceptie psihologica de mai bine" in cursul acestui an, intr-un scenariu optimist, in care autoritatile vor continua reformele, este de parere Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI.

"Romanul care are un loc de munca, are educatie, intelege fenomenul, stie ca trebuie sa aiba o anumita prudenta, acest roman mediu va avea o perceptie psihologica de mai bine in cursul acestui an", a declarat pentru gandul Mihai Tanasescu. "Odata cu revenirea la cresterea economica, crearea de noi locuri de munca, imbunatatirea asteptata a procesului de creditare, acestea vor conduce la cresterea consumului intern, ceea ce va aduce in acest an o perceptie psihologica de mai bine. Dar numai daca reformele vor fi continuate", a comentat Tanasescu, adaugand ca nu se pot face predictii in legatura cu ce se va intampla.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
recesiune,
crestere,
perspective,
FMI
/actualitate/povestea-iesirii-romaniei-din-recesiune-are-un-final-exact-pe-13-mai-la-ora-9-00-8127523
8127523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.