Povestea dramatică a uneia dintre cele mai cunoscute actriţe

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2019 308 afişări

Povestea dramatică a uneia dintre cele mai cunoscute actriţe

Când avea mai puţin de un an, Christina Crawford a fost adoptată de actriţa Joan Crawford. Era al patrulea dintre copiii adoptaţi ai familiei. Ea a crescut într-o lume luxoasă, însă pretinde că ar fi fost victima abuzului fizic şi psihic al mamei aproape toată viaţa. Memoriile sale, titrate Mommie Dearest, au fost publicate la doi ani după moartea mamei sale. Au fost transformate ulterior într-un film.

Christina pretinde că mama ei a suferit de variaţii violente de dispoziţie şi de alcoolism; obişnuia din cauza acestor stări să îşi bată copiii şi să ţipe la ei. Publicarea cărţii a adus în atenţia publicului conceptul de abuz parental din partea unor părinţi bogaţi, iar acum imaginea Christinei este reprezentativă pentru ”săraca fată bogate”.

După moartea lui Joan Crawford, Christina şi fratele ei au descoperit că nu au fost incluşi în testamentul acesteia din ”motive care le sunt binecunoscute.”, scrie odee.com. Cei doi şi-au dat în judecată fraţii, argumentând prin faptul că o altă soră, Cathy LaLonde şi soţul ei, Jerome, au profitat de vârsta înaintată a mamei lor pentru a-şi atrage averea acesteia. Christina a devenit actriţă şi scriitoare, precum şi un reprezentant al luptei împotriva copiilor abuzaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actrite,
poveste,
copii,
mama,
actrita,
abuz,
adoptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.