„Ponta va pierde guvernul”. Cine va fi noul premier: anunţul făcut de Traian Băsescu

Autor: Sorina Ionaşc Postat la 04 iulie 2015 9877 afişări

„Ponta va pierde guvernul”. Cine va fi noul premier: anunţul făcut de Traian Băsescu

În timp ce în Parlament se configurează o nouă majoritate, în absenţa lui Victor Ponta, se vorbeşte din ce în ce mai mult despre un nou Guvern şi despre un nou premier. Liberalii încearcă să ajungă la putere, iar primul pas pentru conturarea unei noi majorităţi parlamentare a fost făcut la votul pe numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la Serviciul de Informaţii Externe, când UNPR a votat alături de PNL.

În contextul în care premierul Victor Ponta este urmărit penal, iar PSD face presiuni asupra lui, odată cu plecarea în Turcia, unde s-a operat la genunchi, fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Ponta va pierde Guvernul, dar nu din cauza dosarului referitor la conflictul de interese.

CINE VA FI NOUL PREMIER. ANUNŢUL FĂCUT DE TRAIAN BĂSESCU

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coalitie,
guvern,
victor ponta
/actualitate/ponta-va-pierde-guvernul-cine-va-fi-noul-premier-anuntul-facut-de-traian-basescu-14541510
14541510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.