Ponta: Pe 30 decembrie avem şedinţă a Comitetului Executiv Naţional PSD, să votăm Bugetul

Postat la 16 decembrie 2013 27 afişări

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, că PSD va avea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional pe 30 decembrie, pentru ca parlamentarii să fie prezenţi pentru a vota Bugetul de Stat retrimis de către preşedintele Traian Băsescu.

Ponta: Pe 30 decembrie avem şedinţă a Comitetului Executiv Naţional PSD, să votăm Bugetul

 "Am discutat în BPN şi vom discuta şi azi la ora 15.00 la grupurile reunite ale PSD-UNPR despre obiectivul numărul unu, anume adoptarea Legii bugetului, după ce eventual preşedintele va retrimite legea. Am luat o decizie pe care o vom consfinţi la grupuri: pe 30 decembrie - ziua ultimă în care preşedintele e obligat să retrimită legea sau să o promulge - vom avea şi Comitet Executiv Naţional şi reuniuea grupurilor PSD", a anunţat Ponta.

El a precizat că parlamentarii PSD vor astfel să dea un mesaj că bugetul României pe 2014 şi ceea ce presupune adoptarea acestuia - pensii, salarii, subvenţii, plata hotărârilor judecătoreşti  - sunt lucruri esenţiale pentru aceştia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-pe-30-decembrie-avem-sedinta-a-comitetului-executiv-national-psd-sa-votam-bugetul-11778890
11778890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.