Ponta: Nu m-a şantajat nici Băsescu, nici Antena 3. Nici pe mine, nici pe alţi miniştri

Postat la 03 iunie 2013 51 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu a fost şantajat nici de preşedintele Traian Băsescu, nici de Antena 3, precizând că afirmaţii de acest gen, făcute în media, care privesc activitatea Guvernului, vor conduce la o adresă către CNA, conform legii.

Ponta: Nu m-a şantajat nici Băsescu, nici Antena 3. Nici pe mine, nici pe alţi miniştri

 Ponta a declarat, luni, după şedinţa USL, că acordul de funcţionare a USL va conţine amendamente referitoare la limita peste care membrii Uniunii nu pot trece fără a fi sancţionaţi.

"Ideea e să avem un semn de avertizare pentru membrii noştri, care e limita peste care nu pot trece cât eşti într-o coaliţie, şi mecanisme rapide clare prin care una din părţi sau Guvernul să ne adresăm partidelor componente pentru a se lua măsuri", a spus Ponta.

El a arătat că această limită este ştiută de liderii USL, problema constând în redactarea sa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-m-a-santajat-nici-basescu-nici-antena-3-nici-pe-mine-nici-pe-alti-ministri-10920384
10920384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.