Ponta: Nu îi cer lui Dragnea să plece din Guvern. Cazanciuc îşi va face treaba în continuare la Ministerul Justiţiei

Postat la 30 iunie 2014 74 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orăştie, răspunzând unor întrebări, că nu îi va cere lui Liviu Dragnea să plece din Guvern pentru a se ocupa de campania PSD pentru prezidenţiale, el arătând că şi Robert Cazanciuc îşi va face în continuare treaba de ministru al Justiţiei.

Ponta: Nu îi cer lui Dragnea să plece din Guvern. Cazanciuc îşi va face treaba în continuare la Ministerul Justiţiei

 Întrebat dacă îi va cere lui Dragnea să părăsească postul de ministru pentru a face campanie, Ponta a răspuns: ”Nu, îi voi cere să rămână în funcţia de ministru”.

”Cum să-i cer să părăsească ministerul? Trebuie să rămână, e vicepremier şi are în coordonare unul dintre cele mai importante portofolii: Dezvoltarea Regională”, a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-ii-cer-lui-dragnea-sa-plece-din-guvern-cazanciuc-isi-va-face-treaba-in-continuare-la-ministerul-justitiei-12860695
12860695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.