Ponta: Nu există altă soluţie decât Ordonanţă de Urgenţă pentru conducere interimară la TVR

Postat la 18 decembrie 2013 22 afişări

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că îşi menţine decizia ca Guvernul să adopte, miercuri, o ordonanţă de urgenţă care să permită Birourilor Reunite ale Parlamentului să numească o conducere interimară la TVR, arătând că nu există o altă soluţie.

Ponta: Nu există altă soluţie decât Ordonanţă de Urgenţă pentru conducere interimară la TVR

 "Aici nu este vorba de PSD sau PNL, de Crin sau de mine, ci de faptul că o instituţie publică trebuie să funcţioneze", a spus Ponta, înaintea şedinţei de miercuri a Guvernului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seara că a avut o scurtă discuţie cu premierul Victor Ponta şi i-a transmis acestuia că varianta unei ordonanţe de urgenţă în cazul TVR este inacceptabilă, propunând o nouă convocare a parlamentarilor pentru votul privind şefia televiziunii publice.

Antonescu a susţinut, într-o intervenţie la Realitatea TV, că a avut o discuţie cu Victor Ponta după ceremonia de la Cotroceni care a fost una "foarte scurtă".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-exista-alta-solutie-decat-ordonanta-de-urgenta-pentru-conducere-interimara-la-tvr-11789913
11789913
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.